Надійне інвестування в кріптовалюти

21.07.2022
1018
долгосрочные инвестиции в криптовалюту

Найсучаснішим і новим видом вкладень на інвестиційному ринку є інвестування в криптовалюту. Найвідоміша криптовалюта — биткоин, якій всього 10 років з моменту виходу на ринок. Творці крипто активу відомі під псевдонімом Сатоши Накамото, і саме вони поклали старт появі безлічі різних криптовалют. Але інтерес серед фінансових інвесторів викликають далеко не всі.

Криптовалюта — це цифрові гроші, якими цілком можна оплачувати покупки і послуги, обмінювати на іншу валюту, власне використовувати скрізь, де використовуються гроші в звичному нам розумінні. Єдина відмінність — це неможливість відчути криптовалюту фізично, ви не зможете її помацати або перелічити, наприклад, вручну.

Незважаючи на своє порівняно недовге існування, кріптовалюти встигли потрапити в немилість влади деяких країн, з причини того, що саме нова грошова одиниця і грошова система можуть зруйнувати звичні і традиційні фінансові підвалини. Але, незважаючи на це, наприклад, биткоин, навіть при досить різкій динаміку зміни курсу, продовжує утримувати свою позицію в рейтингах.

Самий банальний і простий метод вкладень в криптовалюту — придбати і чекати, коли виросте курс на обмінному ринку. Золоте правило цього методу свідчить: малий внесок — малий дохід. Але якщо підійти з розумом — це правило, в принципі, можна спростувати.

З безлічі альтернативних пропозицій і варіантів, найбільш популярними й затребуваними в інвесторів вважаються биткоин, ефір, Ripple і лайткоин. Дуже важливо перед тим, як вкласти гроші в криптовалюту, проаналізувати дані обмінних ресурсів щодо курсу обраної кріптовалюти. На всіх сайтах курси різні, і якщо приділити моніторингу час і докласти зусиль, то цілком можливо купити криптовалюту дешевше середньої вартості і продати, відповідно, дорожче середньоринкової. Але саме це, на думку неусидчивых інвесторів є мінусом такого інвестування. Варто інвестувати в криптовалюту?

Проміжною платформою для інвестування в кріптовалюти є криптобиржи, яких на даний момент безліч. Але такі інвестиції вже перестають бути методом отримання пасивного доходу. Для продуктивної роботи на криптобиржах, дуже багато часу потрібно приділяти моніторингу змін курсу, всіляких рейтингів, а також використовувати спеціальне комп’ютерне забезпечення, вивчати спеціальну літературу.

Якщо ви все ж вирішили вкладати в криптовалюту та визначилися з цікавим для вас активом і алгоритмом, за яким будете заробляти, ніколи не забувайте про те, що в цій галузі ризики значно перевищують можливі втрати, які можуть виникнути в будь-якій іншій сфері вкладень.

Вигідні інвестиції в криптовалюту?

інвестиції кріптовалюти

Фінансові експерти та банківські фахівці поки, що ще не оцінили розумність інвестицій в крипту. Однак серед користувачів багато людей, які вірять, що курс биткоина скоро піде на підйом, хтось із них навіть отримує прибуток. Дійсно, це нова для ринку валюта набирає популярність. Пояснюють цей факт тим, що вона має безліч корисних способів її продажу. Число користувачів, які розвивають бізнес з биткоин, збільшується з кожним днем. Ця стаття допоможе вам правильно підібрати криптовалюту, а також прийняти остаточне рішення щодо інвестування в неї.

Як правильно інвестувати в криптовалюту?

Якщо вивчити відгуки про криптовалюте, то можна зробити висновок, що їй з кожним днем довіряє все більше користувачів. Чому?

Пояснюється така картина наступними якостями биткоина:

  • істотно розширені межі застосування кріптовалюти, зокрема вона вийшла на державний рівень;
  • на інвестиційному ринку з’являються нові учасники з Китаю та Індії.Найчастіше країни, а також приватні структури починають пошук засобів, які не прив’язані до політики;
  • Биткоин зараз приймають великі інтернет-магазини.Дана обставина дозволяє валюті стрімко розвиватися.Це означає, що довіра до цифрової валюті суттєво підвищується.Розвиток кріптовалюти також пояснюють розвитком майнінгу і використанням нових способів збереження грошових коштів.Мають довгострокові інвестиції в криптовалюту прибутковість?

Фахівці роблять ставки на те, що вартість кріптовалюти рано чи пізно виросте. Звичайно, не виключаються періоди «застою» та некритичного зниження курсу валюти. Як ми вже неодноразово говорили, інвестор отримує більшу вигоду від довгострокових вкладень, при короткострокових вкладеннях будь незначне падіння курсу покаже непривабливість інвестицій в кріптовалюти.

Таким чином, вкладення кріптовалюти стане вигідним підприємством, якщо до справи підійти з розумом. Ви зможете заробити навіть маючи на руках невелику суму вільного капіталу. У цій справі важливо зробити правильний вибір кріптовалюти і реальну оцінку можливих ризиків.

Як вкласти гроші в криптовалюту?

криптовалюта інвестиції

Вивчення діючих котирувань криптовалют є головним обов’язком будь-якого інвестора. При виконанні цього завдання слід звернути увагу на надійність кріптовалюти. В наші дні легко потрапити в переділ з фейковими валютами, є компанії, які організовують схеми, що нагадує фінансову піраміду.

Якщо ви тільки починаєте свій шлях інвестора, то повинні знати, які кріптовалюти вже перевірені досвідченими гравцями. Інвесторам пропонують наступні криптовалютные інвестиції:

  • Ethereum. Дана валюта стабільно розвивається з моменту виходу на ринок. Користувачі в якості бонусу отримують можливість самостійно генерувати блокчейн-програми, які дають змогу проводити фінансові операції. Плюс цієї кріптовалюти в тому, що немає ніяких посередницьких компаній. Це в свою чергу означає, що повністю виключена можливість крадіжки вкладу. Користувачі валюти можуть створювати казино та букмекерські контори. Експерти з цієї криптовалюте припускають, що в майбутньому курс валюти зросте у 10 разів;
  • Bitcoin. На сьогоднішній день ця криптовалюта є однією з найбільш ліквідних. Інвестори, які робили інвестиції кріптовалюти, отримали понад 120% річних. Такого результату вдалося досягти учасники, які зробили довгострокові інвестиції кріптовалюти на строк від 5 років. Якщо ви починали інвестувати в криптовалюту, наприклад, в 2012 році, то сьогодні отримаєте відчутну вигоду. Інвестиції можна зробити через спеціальний гаманець.Завдяки інвестиціям ви зможете вийти на один з майданчиків, де відбувається торгівля биткоинами;
  • Monero. В яку криптовалюту вкластися? На відміну від інших криптовалют зберігає повну анонімність користувачів, а також транзакцій, які вони провели. Також у валюти є недоліки, один з них – популярність на чорному ринку, яка обумовлена тим, що ні правоохоронні органи, ні інші особи не зможуть відстежити шлях руху коштів;
  • Factom. В основі валюти знаходиться блокчейн, що відповідає за збереження інформації;
  • Counterparty. Являє собою фінансову платформу, що працює за принципом блокчейна. Транзакції виконуються за спеціальним биткоин адресами.

Як інвестувати в криптовалюту?

інвестиції криптовалюта

Якщо вам відомі плюси інвестування в криптовалюту, і ви визначилися з тим, в яку криптовалюту вкласти гроші, то залишається лише вивчити процес придбання цифрових грошей.

Традиційно кріптовалюти купуються через електронний гаманець, який має відмінну захист від дій шахраїв. Доступ є тільки у правовласника. Транзакції з криптовалютами у наш час проводяться на спеціальних біржах. Спеціалісти вам дадуть кілька гаманців. Незважаючи на підвищену надійність гаманців, їх можуть зламати будь-який момент. З цієї причини не радимо зберігати в гаманцях велику суму грошей, оскільки це дуже ризиковано.

В даний час є біржі, на яких можна за долари придбати биткоины у інших інвесторів. Як правильно вкластися в биткоин? Покупець повинен спочатку вибрати продавця, необхідна сума биткоинов блокується на рахунку продавця. Потім виходить номер картки, на яку буде зроблено переклад. Як тільки продавець підтвердить факт надходження грошей, биткоины відразу ж перейдуть на рахунок покупця.

Чи варто вкладати в криптовалюту? Як поведуть себе котирування нових криптовалют складно передбачити, зробити це не зможе навіть професіонал, оскільки на котирування кріптовалюти впливає її разрекламірованность і спекуляції.

Якщо ви хочете вкласти в криптовалюту, то потрібно вибирати перевірених гравців, типу Ethereum або Bitcoin. Дані інвестиції хоча б мають зрозумілу ситуацію і піддаються прогнозу. Однак існують проблеми, які пов’язані з їх технічним оснащенням. Наприклад, при збільшенні кількості гравців, транзакції будуть виконуватися повільніше, ніж зазвичай. Крім цього платіжні операції з участю невеликих сум будуть вважатися невигідними, оскільки за переказ береться комісія. Подібні якості нової валюти істотно послаблять її вплив на світову економічну ситуацію.

Як вкласти гроші в биткоин? Почнемо з плюсів, які дає вкладення в криптовалюту. Биткоин вже тривалий час показує стабільне зростання на відміну від інших валют. Переконатися в цьому можна, вивчивши коливання курсу биткоина по відношенню до долара. Биткоин заслужив довіру користувачів, тому є популярною і затребуваною криптовалютой. Після будь-яких падінь ця криптовалюта набирала зростання котирувань. Крім цього биткоин має високу капіталізацію. Ліквідність биткоина більше ніж у інших криптовалют, так і можливості продажу і покупки також не мають кордонів. Вкладення грошей в криптовалюту потрібно робити зараз, оскільки вона не відчуває тиску з боку держави.

Залишити відповідь

Войдите или заполните поля ниже. Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *


Курс популярних валют

Цінні метали